Nieuwsbrief 2017

Beste mensen,

Vorig jaar hebben wij een goed seizoen gedraaid, met name de verhuur van onze huisjes en caravan liepen erg goed. Mede door de samenwerking met Euronature, hadden wij veel boekingen en moesten wij op een moment zelfs mensen teleurstellen, daar we volgeboekt waren.

Eind vorig jaar hebben wij daarom besloten, om er een huisje bij te bouwen. Deze is  inmiddels klaar en gereed voor de verhuur. Hier alvast een foto, voor meer foto’s kunt u een kijkje nemen fotoalbum:

HPIM1004

Dit “bungalowtje” is gesitueerd op een unieke locatie, op het hoogst gelegen terras van ons terrein, met een schitterend uitzicht en veel schaduw; het is goed bereikbaar, ook met de auto en bied veel vrijheid en rust.

Zodra het “bungalowtje” helemaal gereed is, zullen wij meer foto’s op onze site zetten.

Verder zijn er twee interessante links op onze site gezet, die aangeven wat voor mogelijkheden er zijn. Voor de sportieve/avontuurlijke mensen zijn er kanotochten of jeepsafaries te maken, om onze omgeving te verkennen.

Ook is er de mogelijkheid om met eigen, of gehuurde fiets een tocht te maken langs de Douro; zie voor meer informatie deze link.